Fast fitness

Nieuwe logo Fysiek, the place to be

Fast fitness

Druk met je werk en je sociale leven? Eigenlijk geen tijd om te sporten? Dan is ‘Fast Fitness’ voor jou!

Fast Fitness is een programma waarin je 2 tot 3 keer per week in 30 minuten fit bent. Let op: dit is een intensieve training, ongeacht je huidige conditie.

Henk van Sloten: ‘Fast Fitness is goed in te passen, na het werk toch nog even sporten en daarmee weinig tijd kwijt zijn!’ 

 

Conditie

Met een goede conditie voel je je goed. Je voelt je fitter in het dagelijks leven en je hebt meer energie.  Het is ook een manier om op een verantwoorde wijze overtollige kilo’s kwijt te raken, al moet je voor de meest efficiente wijze van afvallen vooral krachttraining beoefenen. Bij Fysiek kun je gebruik maken van een ruim assortiment aan cardiofitnessapparatuur. Neem bijvoorbeeld de Cardio Wave om de bilspieren, stabilisatorspieren van de romp en de onderste ledenmaten te trainen.

IMAG2269-Recovered

Ons assortiment is nog verder uitgebreid met de Stair Climber. Een geweldig toestel waarbij je heel goed je billen, benen en buik traint. Een echte uitdaging dus!!

Tot slot zijn al onze loopbanden uitgerust met een eigen lcd scherm, zodat je tijdens het lopen naar je favoriete tv programma kunt kijken. Sowieso hangen er grote led screens in de cardio ruimte zodat niemand zich hoeft te vervelen tijdens de cardio workout!