Overige faciliteiten

Nieuwe logo Fysiek, the place to be

Overige faciliteiten

Beloon jezelf na het sporten. Je verdient het. Ideaal voor snel herstel, maar ook gewoon lekker. Even geen zin om te sporten? Kom dan wel naar Fysiek en kom lekker ontspannen.

Gerda Meerman: ‘Na het trainen is het heerlijk om even te ontspannen. Na een sauna of zonnebank voel ik me ontspannen en vitaal!’

Sauna

Dit keer lekker ontspannen zweten! In zowel de heren- als dameskleedkamer bevindt zich een ruime sauna waarvan je gratis gebruik kunt maken.

IMAG2281

Zonnebank

Een mooi zomers tintje verkrijgen en heerlijk warm wegdromen onder onze zonnebank. De zonnebank is voorzien van klimaatbeheersing, nevelspray, geurspray, muziek en een extra gezichtsbruiner.

Heb je weinig tijd? Dan kun je heel snel bruinen in onze staande staande Suncapsule. Lekker snel, hygienisch en je krijgt geen witte ligplekjes!

uwe zonnenbanksuncapsulevhr

Kleedruimten en lockers

Fysiek beschikt over uiterst hygiënische kleedruimten met douches. Hier kun je gratis gebruik maken van lockers voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen. Voor het gebruik van de lockers dien je één euro borg te betalen, die je na gebruik weer terug krijgt. Douches zijn gratis.

Horeca

Na het sporten is er de gelegenheid om nog even bij te komen van alle inspanning of gezellig wat bij te praten onder het genot van een kop koffie, thee of een sportdrankje.