Fitness

Fitness

Fysiek is ruim 20 jaar geleden ontstaan uit pure liefhebberij en passie voor de sport. Dit zie je terug in ons assortiment fitnessapparatuur. Er is voldoende keuze voor zowel beginners als gevorderden. Zo kun je bij ons trainen op apparatuur met simpel in te stellen weight stacks, maar ook plate loaded, waarbij je zelf het gewicht op het toestel hangt. Het apparatuur is heel makkelijk exact op de gewenste hoogte en afstand in te stellen zodat je altijd goed op het apparaat de oefening uit kunt voeren.

Krachttraining is onze main-core business. Het meest essentiele onderdeel van de fitness-sport. Of je nu sterker wilt worden, vet wilt verbranden of een gespierdere torso wilt ontwikkelen… Krachttraining is altijd de meest belangrijke basis. Daarnaast kun je je ook focussen op bijvoorbeeld conditie of revalidatie Wat je doelstelling ook is, je kunt altijd bij ons terecht voor hulp en advies. We hebben veel apparatuur…. en daarom hoef je bij ons nooit te wachten op een toestel. Er is er altijd wel eentje beschikbaar en daarnaast bieden wij ook voldoende free weight mogelijkheden. Dumbells van 1 t/m 50 kilo en vele benches. Vast, verstelbaar, incline maar ook decline. Tot slot bieden wij voor alle de mogelijkheid om een bodyscan te laten maken. Deze test duurt nog geen 3 minuten. Dit kan gebruikt worden als basis voor het opstellen van persoonlijke programma’s of om je resultaten in kaart te brengen.

Kortom, als fitness je passie is, is Fysiek jouw club!

Suzanne Langeveld: Fysiek’s Gym is een snoepwinkel voor alle fitnessliefhebbers. ‘Sinds ik let op mijn voeding in combinatie met spierverstevigende fitnessoefeningen, zit ik echt strakker in m’n vel’.