Onze Nutrition Shop

Bij Fysiek’s Gym hebben we onze eigen Nutrition Shop, waar je een breed assortiment aan betaalbare supplementen vindt. Of je nu op zoek bent naar eiwitpoeders, vitamines, pre-workouts of andere voedingssupplementen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te ondersteunen. Bij Fysiek’s Gym geloven we sterk in het bieden van een complete fitnesservaring, en dat omvat ook het helpen van onze klanten bij het vinden van de beste supplementen tegen betaalbare prijzen. Onze toegewijde medewerkers zijn zeer goed geïnformeerd en staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren van supplementen die aansluiten bij jouw fitnessdoelen en budget.

 

Ook hebben wij bij Fysiek’s Gym iets bijzonders voor jou: Onze Fysiek’s High Protein Bar met maar liefst 25g eiwit per bar! 

Boordevol voedzame ingrediënten en maar liefst 25g eiwit per reep! Of je nu onderweg bent naar de sportclub of een snelle voedzame snack nodig hebt tussen de maaltijden door, onze Protein Bar is de perfecte keuze!

 

Bij Fysiek’s Gym gaan we verder dan alleen fitnessapparatuur; we zijn er om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden, binnen en buiten de sportclub!