Beste Fysieker,

Zoals je ongetwijfeld zult weten hebben wij onze deuren moeten sluiten in verband met het corona virus. Wij begrijpen dat dit voor onze klanten heel vervelend is maar wij moeten de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid opvolgen in het belang van onze volksgezondheid zodat we dit virus zo snel mogelijk uit de wereld kunnen helpen.

Net als voor onze klanten is dit voor ons een vreselijk persoonlijk drama. Woorden schieten ons tekort als wij naar onze lege gym kijken vol met apparatuur dat daar maar ongebruikt staat te staan. Wetende dat zoveel van jullie er zo graag gebruik van zouden maken.

Helaas we kunnen niet anders. Voor de verkoop van voedingssupplementen hoeven wij onze deuren niet te sluiten dus als er behoefte is aan een pot eiwit of iets anders kun je contact met ons opnemen, dan kun je dat op afspraak bij onze gym afhalen.

Voor wat betreft de contributie het volgende: volgens de Nederlandse wet zijn wij verplicht onze overeenkomst na te komen en moeten wij dus onze accommodatie ter beschikking stellen om lekker te kunnen sporten. Door overmacht kunnen wij nu ons deel van de overeenkomst niet nakomen. We mogen het zelfs niet nakomen of we nu willen of niet. Dit veroorzaakt een vervelende situatie.

Onze vraag aan al onze klanten is vanzelfsprekend. Wij hopen op jullie support in deze ernstige situatie zodat onze gym deze zware crisis kan doorstaan. Wij vragen jullie om de contributie niet te laten storneren, aangezien wij, net als ieder andere gym, volledig afhankelijk zijn van deze inkomsten voor onze vaste lasten. Wij hebben diep nagedacht over hoe we jullie enigszins toch kunnen compenseren, mocht hier behoefte aan zijn. Wij kunnen 2 opties aanbieden:

Optie 1: de gemiste 3 weken fitness worden gecompenseerd door de aankomende 3 maanden bij elke incasso 1 extra week toe te voegen of
Optie 2: je ontvangt een waarde tegoed van 20 euro, welke je in onze bar kunt besteden aan consumpties.

Mocht je behoefte hebben aan compensatie geef dat dan zelf even aan bij de balie. Geef je niets aan, dan gaan wij ervanuit dat er geen behoefte is en zul je daarmee de schade voor onze gym beperken, waarvoor dan onze grote dank.

Wij hopen, net als iedereen, dat er spoedig duidelijkheid komt in de situatie. Als we op 6 April a.s. onze deuren weer mogen openen zullen wij een gat in de lucht springen.
We wensen iedereen allereerst veel gezondheid toe en voor iedereen die onder deze crisis gebukt gaat en schade lijdt, heel veel sterkte. We hopen jullie weer zo spoedig mogelijk in onze mooie gym te mogen ontvangen.
Stay fit, stay safe and stay healthy. See you soon!

Met vriendelijke groet,
Edwin Monique en Natascha.